AnasayfaBlogLifestyleTen Rengine Uygun Gelin Göz Makyajı İçin Tüyolar
Yakın plan çekimde genç kadın göz kapağına, far fırçası ile birlikte koyu kahverengi bir far sürüyor.

Ten Rengine Uygun Gelin Göz Makyajı İçin Tüyolar

Düğününde nasıl bir makyaj yapacağını düşünmeye başlamış olmalısın ki buradasın. Bu senin günün ve en güzel sen görünmek istiyorsun. Yapacağın düğün makyajının senin doğal güzelliğinin önüne geçmesine izin vermemen gerek. Fakat makyajdan önce ilk iş düğün günün için kusursuz bir kanvas hazırlamak. Yani düğün tarihi yaklaşırken cildine çok iyi bakman gerekiyor.

Her şeyi makyaja bırakmak ve sonucun mükemmel olacağını düşünmek biraz riskli. Bundan dolayı düğün gününden birkaç gün önce cildini cansız ve yorgun gösterecek aktivitelerden kaçınman ve cildine iyi bakman gerek.

Gelelim makyaja. Gelin makyajı bir bütün olsa da, genelde makyajı gösteren gelin göz makyajı oluyor. Gelin göz makyajına başlarken ilk adım kaşlarını düzenlemek. Kaşlarının boşlukları varsa, kaş kalemi ile doldurduktan sonra sabitleyici bir ürünle taramak yüzüne doğal bir derinlik kazandıracaktır. Eğer hiçbir zaman farlar, eyelinerlar benim tarzım olmadı ki diyorsan düğün gününde de kendi tarzın dışında bir gelin göz makyajı tercih etmemelisin elbette. Göze çarpan dolu kaşlar, bazen neredeyse en iyi gelin göz makyajından bile daha büyüleyici bir görüntü verir. Önemli olan sen kendini nasıl iyi hissediyorsan ona göre bir gelin göz makyajı tercih etmen.

Gelin göz makyajında abartıya kaçmadan, yüz şekline ve cilt tonuna uygun seçimler yaparak doğal bir sonuç ortaya çıkarmak en güzeli. Ten renklerine göre en güzel gelin göz makyajı çeşitlerine gel birlikte bakalım.

Mükemmel Renk Uyumu - Gözlerin için Doğru Farı Seç

Klasik, fotoğraflarda mükemmel çıkan ve en garanti renk toprağımsı renklerdir. Gelin göz makyajında hangi renkleri kullanacağın konusunda kararsızsan bu tonlarla ilerle. Cilt tonuna uygun renkleri öğrenip gelin göz makyajına karar vermek içinse okumaya devam et. ☺

Cilt tonuna göre bir göz makyajı tercih etmek, düğününde makyajının ön plana çıkmasını ve göz alıcı olmasını sağlayacaktır. Ten renginle tercih ettiğin göz makyajı rengi birbirini tamamlamalı, birbiriyle yarışmamalı.

Beyaz Tenler için Gelin Göz Makyajı

Beyaz tenli isen pembeler ve metal renkler sana çok yakışacaktır. Gözlerini siyah eyeliner ile belirginleştirerek, eyeliner çizgisi göz kapağından taşmayacak şekilde çerçeveledikten sonra siyah mat bir far ile bitiş çizgisini biraz yumuşatmakla işe başla. Far olarak, kremsi gümüş ve krem rengi farları karıştırarak göz kapağının ortasına uygula ve ortaya çıkan eseri hayran hayran izle. Beyaz teninin üzerine bu gelin göz makyajı sana çok yakışacak!

Yakın plan çekimde genç kadın sol eli ile sol gözünü kapatıyor. Kadının sol elinde, parmakları arasında sıkıştırılmış açık pembe bir gül bulunuyor.

Buğday Tenler için Gelin Göz Makyajı

Buğday tenliysen gözlerini ön plana çıkarmak için kahverengi ve toprak tonlarında renkleri tercih etmelisin. Kirpik diplerine çekeceğin kahverengi bir kalem gözlerini daha da belirginleştirirken, doğal bir görünüm sağlayacaktır. Gelin göz makyajında bronz ve altın ışıltılı far kullanmak, özellikle yaz düğünü yapacaksan, harika görünür.

Görselde buğday tenli iki kadının birleştirilmiş fotoğrafları bulunuyor.

Esmer Tenler için Gelin Göz Makyajı

Esmer tenliysen canlı renkler gözlerini harika bir şekilde ortaya çıkarır. Mor ve zümrüt yeşili renk farlar esmer tenle birlikte ortaya sıra dışı bir görünüm çıkarır. Gelin göz makyajım o kadar da iddialı olmasın dersen, altın rengi ya da parıltılı bronz farlar da esmer tenin üzerinde çok iyi duracaktır. Soğuk alt tonlu esmer bir tene sahipsen maviler ve gümüşler gelin göz makyajında harika görünecektir.

Görselde esmer tenli iki kadının birleştirilmiş görselleri bulunuyor.

Düğününde gelinliğinden, gelin göz makyajına kadar her şeyin istediğin gibi olmasını istiyorsun, neden düğün davetiyen de sana ve misafirlerine özel olmasın? Davetlilerine onları özel hissettirecek hitaplarla seslenmek ve içine sinecek farklı bir düğün davetiyesi istiyorsan invidza ile düğün davetiyeni hazırlamaya başla!