AnasayfaBlogLifestyleUnutulmaz Bir Bekarlığa Veda Partisi İçin Öneriler
Yakın plan çekimde gelin ve nedimeler ormanlık bir alanda kadeh tokuşturuyor.

Unutulmaz Bir Bekarlığa Veda Partisi İçin Öneriler

Bu yazıda son zamanlarda yükselen bir trend olan bekârlığa veda partisinden bahsedeceğiz. Stresli geçen düğün hazırlığı sürecinde ilaç gibi gelen bekârlığa veda partin, kız kıza doyasıya eğleneceğin bir gün olacak. Aynı zamanda yeni hayatlarınıza hazırlandığınız bu stresli dönemde biraz rahatlamış olacaksın. Amerika’da yaygın olan, ancak son yıllarda ülkemizde de yaygınlaşan bekârlığa veda partisi, çok ilginç görüntülere sahne olabilecek bir organizasyon! Amerika’da genelde gelinin yakın arkadaşları tarafından düzenlenen bekârlığa veda partisinin amacı evlenmeden önce son bekâr günlerin tadını çıkarmak ve ‘kız kıza’ bir eğlence düzenlemek! Yazımızı okuyan gelinin kendisi ya da bekarlığa veda partisini hazırlayacak olan yakın arkadaş olabilirsin. Okumaya devam et; unutulmaz bir bekârlığa veda partisi için farklı fikirlerinden bahsedeceğiz. 

Bekârlığa veda partisi için öncelikle mekân belirlemek lazım. Evde mi olacak, yoksa favori restoranınızda mı, yoksa teknede bekârlığa veda partisi mi? Nerede olursa olsun bekârlığa veda parti malzemelerini unutma! Bu malzemeler bekârlığa veda partisinin olmazsa olmazı, güzel ve eğlenceli fotoğrafların kaynağı olacaklar. 

Kardashian Ailesi'nin birleştirilmiş fotoğrafı bulunuyor.

Bekarlığa Veda Parti Malzemeleri 

Damadın yüzünün basılı olduğu maskeler, nedime t-shirtleri, saten sabahlıklar, tüylü otriş, bacak bandı, ‘The Bride’ kuşağı…. Liste uzun! Tam olarak hangi malzemelere ihtiyacın olacağına karar vermek için işe ne tarzda bir bekârlığa veda partisi istediğine karar vermekle başla.

Çılgınca fikirlerle dolu, bol bol eğleneceğiniz yaratıcı bir bekârlığa veda partisi varsa kafanda, teması olan bir parti düzenleyebilirsin. Örneğin, çılgın ve sansasyonel denince akla gelen Kardishan ailesini parti teman yapmak, bekârlığa veda partisi için çılgınca bir fikir! Kardishan’ların nasıl parti yaptıklarını Instagram’dan neredeyse her hafta görüyoruz. Onların paylaşımları sana yol gösterici olsun. Biz de bir şey ekleyelim, bu temayı hayata geçirmek için uzun peruklar, bedeni saran elbiseler ya da tayt takımlar almak ilk iş! Gerisi bol bol kahkaha ve elbette fotoğraf! Bu özel günden fotoğrafları Instagram’a koymadan olmaz. 

Masa üzerinde bekarlığa veda partisi hediyeleri duruyor.

Bekârlığa Veda Parti Mekânları 

Bekârlığa veda partisinde tek sınır hayal gücün desek yanlış olmaz herhalde. İster bir evde parti yaparak eğlenin, ister bir aktiviteyle o günü geçirin... Kız kıza at binmeye, kayak yapmaya ya da deniz tatiline gidebilirsiniz. Yani kısaca bekârlığa veda partisi illaki “parti” olmak zorunda değil. Diğer bir alternatif ise teknede bekârlığa veda partisi düzenlemek. Belki boğazda, belki de güneyin mavi sularında tekne turu ayarlayarak unutulmaz bir bekarlığa veda partisi düzenleyebilirsin. 

Nedimeler ve gelin sahilde bekarlığa veda partisini kutluyor.

Teknede Bekarlığa Veda Partisi 

Alışılmışın dışında bir bekârlığa veda partisinin hayalini kuruyorsan, teknede bekârlığa veda partisi düzenlemek tam sana göre. Öncelikle kiralık bir tekne ayarlaman lazım. Bunun için arama motoruna tekne kirala yazarak uygun olan teknelerden birini kiralayabilirsin. Tekneyi kiraladıktan sonra sıra geldi teknede bekârlığa veda parti malzemelerine. Bizim önerilerimiz şu şekilde: 

  • Aksiyon kamerası 
  • Su geçirmez telefon kılıfı
  • Mayo, bikini
  • Kutlama için şampanya 
  • Can simidi 
  • Gelin için “the bride” kuşağı
  • Şişme flamingo (selam, Instagram!)
  • DJ, ya da kendi hazırladığın bir çalma listesi ve hoparlör

Nedimeler ve gelin havuzda bekarlığa veda partisini kutluyor .

Evde Bekârlığa Veda Partisi için Malzeme Listesi

Ben bekârlığa veda partimi evde isterim dersen, bizim önerilerimiz şu şekilde:  

  • Çerez
  • İkramlar
  • Sen ve arkadaşların için saten kimonolar
  • Kutlama için şampanya/şarap
  • Yüz maskeleri
  • Karaoke Seti
  • Meyve 
  • Arkadaşların için nedime hediyelikleri (Bu özel günde yanında oldukları için, onlara ufak hediyeler vermek çok tatlı bir fikir. Mesela kendi seçimlerinle her bir arkadaşına özel hazırladığın küçük cilt bakım, ya da makyaj çantaları)
  • Tüylü Otrişler 

Nedimeler ve gelin bekarlığa veda partisini kutluyor.

Son olarak, tüm kızları bir araya toplama işini organize etmek, onları farklı bir davetiye ile şaşırtmak için invidza ile davetiyeni tasarlamaya başla. Davetiyeni kendi başına nasıl hazırlayabileceğin konusunda Davetiye Nasıl Yapılır? yazımız sana yardımcı olabilir. Tasarlayabileceğin örnek video davetiyeleri görmek için ise invidza.com’a girebilir, en güzel bekârlığa veda partisi davetiyelerimiz arasından dilediğini seçebilirsin!

Mor ve mavi renklerden oluşan arka plan üzerinde "Yeni nesil video davetiye ve LCV servisi" yazıyor.